Saptamana a II-a de post

 

Cum am promis si aici, voi incerca sa prezint saptamanal, meniul pe care intentionez sa il pregatesc pentru saptamana ce urmeaza.

Fetele au avut si ele de tras alte biletele din buzunarasele lor cu POST, RUGACIUNE si MILOSTENIE din calendarul de post pe care l-am pregatit pentru ele.

Saptamana ce a trecut la POST au avut POSTUL DE CARNE ce nu a fost deloc dificil pentru ele avand in vedere ca nu sunt deloc prea carnivore, insa pentru saptamana ce urmeaza, au tras biletelelul cu POSTUL DE LAPTE pentru care efortul depus este mai mare, dar sigur si castigul este pe masura, zic eu.

La RUGACIUNE, saptamana trecuta au avut de citit in fiecare seara, pe langa rugaciunile lor, si pe cea catre Ingerul pazitor. Saptamana ce urmeaza vor avea de invatat un psalm, iar asta pentru fete a fost motiv de bucurie, caci deja sunt obisnuite din Postul Pastelui cand au reusit sa invete 2 psalmi pe care acum ii spun alaturi de Tatal Nostru si Aparatoare Doamna, ca rugaciuni de seara.

La MILOSTENIE saptamana trecuta au avut de facut ceva de mancare cu manutele lor pentru a darui cuiva, si au facut singure singurele biscuiti de post pe care i-au impartit la biserica copiilor, dupa Impartasanie si fetitei din sat care ne-a gasit iepurasul pe care il pierdusem din neatentie. Saptamana aceasta, vor avea in schimb de pregatit felicitarile pentru bunici si pentru Mos Craciun, ca sa fie timp destul pentru a ajunge la destinatar.

Iar meniul meu pe saptamana ce va urma va fi de felul acesta:

LUNI

Mic dejun: Unt de arahide cu miere

Pranz: Quinoa cu legume

Cina: Paste cu sos rosu si ciuperci

MARTI

Mic dejun: Unt de arahide cu gem

Pranz: Orez cu peste la cuptor si salata de varza

Cina: Burrito cu somon

MIERCURI

Mic dejun: Pate de linte 

Pranz: Varza dulce cu cartofi la cuptor

Cina: Supa de rosii

JOI

Mic dejun: Branza tofu cu legume si conserva de ton

Pranz: Paste cu ton

Cina: Pizza cu ton

VINERI

Mic dejun: Pate de ciuperci

Pranz: Piure de cartofi

Cina: Cartofi cu ciuperci la cuptor

SAMBATA

Mic dejun: Pasta tartinabila din ton cu ceapa verde 

Pranz: Legume la cuptor cu peste

Cina: Chifle homemade cu peste si muraturi

DUMINICA

Mic dejun: Sfanta Impartasanie

Pranz: Peste cu sos de rosii si mamaliga

Cina:  Sper ca ce ne mai ramane de la pranz😅

PS : In poza apar putinii biscuiti ce au mai rămas după imparteala de la Biserica, dar fetele au mâncat și ele pe săturate.

Comments

Popular Posts