Sfanta Drosida, roaga-te pentru noi!

 

Pentru ca azi este praznuita chiar Sfanta Drosida, fiica imparatului Traian, dupa cum arata si calendarul meu, m-am gandit sa impartasesc cu voi, coltisoarele noastre de rugaciune pe care le-am amenajat in perioada acestui post, pentru a ne tine mai ancorati in realitatea duhovniceasca.

In fiecare luna, le citesc fetelor povestea sfintei si respectiv a sfantului praznuit in luna respectiva (ca sa imi fie mai usor, am subliniat, dupa cum se vede si in poza, sau am completat, in cazul in care Sfantul/Sfanta nu se regasea in calendarul meu, ca atunci cand intorc zilnic fila calendarului, sa stiu ca a sosit ziua de citit povestea😅).

Iar pentru ca rugaciunile de la sfarsitul fiecarei povestiri sunt foarte, foarte frumoase si pline de intelepciune, m-am gandit sa le scriu frumos pe o foaie colorata si sa le pun la vedere, intr-o rama pe care am gasit-o in Pepco si care e foarte practica, pentru ca nu are geam, iar eu pot pe parcursul unei luni intregi sa schimb rugaciunile intre ele (am scris pe o parte si pe alta rugaciunea celor doi sfinti praznuiti in luna respectiva).



Fetele mai citesc uneori rugaciunea aceasta dimineata, dupa rugaciunile lor de la micul dejun. 

Iar in camera lor m-am gandit sa le amenajez un coltisor in care incerc cat pot de des (nu mai des de o luna) sa schimb un verset dintr-un psalm pe care sa il asez la vedere, ca in poza de mai jos.

Si pentru ca m-am pornit pe decorat casa, am facut si aceasta rama crosetata:

O saptamana binecuvantata sa aveti!


Comments

  1. Multumesc pentru postare. Interesante ideile cu micile coltisoare de rugaciune. Copiii mei sunt mari si la casa lor, dar sunt convinsa ca si pentru noi sunt binevenite aceste micute rugaciuni puse la vedere.

    ReplyDelete
  2. Așa de mult mă bucur că am găsit acest blog,îți mulțumesc pentru fiecare articol postat! Ești o sursa de inspirație!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts