Ce citim in Postul Craciunului


De cand incepe postul Craciunului, incepem si noi diverse lecturi sau activitati in concordanta cu anotimpul sau vestea nasterii lui Hristos.
In privinta cartilor pe care le citim, una dintre ele este despre viata si minunile Sfantului Nicolae, aparuta la editura Via junior.
Cartea prezinta povestea a doi frati, Cristofor si Veronica ce asteapta nerabdatori venirea Mosului Nicolae, dar primesc pe neasteptate vizita bunicului lor ce le aduce in dar icoana Sfantului Nicolae si le povesteste asa cum numai bunicii stiu sa o faca, povestea fascinata a vietii si minunilor unui sfant atat de drag copiilor.
Este o poveste in poveste, ceea ce ii atrage si pe copii mai tare, caci ma gandesc ca de la varste asa fragede, povestea vietii unui sfant nu este la fel de atragatoare daca nu este insotita de imagini sau de alte modalitati de a le capta acestora atentia...Poate gresesc in privinta asta, dar oricum ar fi, cartea ramane fascinanta, iar imaginile sunt de vis...asa cum este si visul pe care il traiesc copiii in asteptarea dragului Mos Nicolae.





Comments

Popular Posts